Добре дошли!

Хотел „БЛЯН” e бутиков хотел с изключителна архитектура, съчетана с прекрасна тераса, на която е базиран истински боен вертолет Ми-2.

Хотелът е категория три звезди, разположен на първа линия на самия Централен плаж на Равда, на 100 м. от центъра на Равда, на 1 км от курортно селище Несебър, 2км. от курорта Слънчев бряг и на 25 км от летището на гр. Бургас. До тези туристически дестинации е осигурен постоянен и редовен транспорт.

Мобилен интернет има в хотелските стаи, терасите, фоаето, ресторанта и лятната градина и се ползва безплатно от гостите.

Гостите на хотела и ресторанта могат да се наслаждават на безупречно обслужване и внимание. Пред хотела са обособени паркоместа, които са безплатни и са под наблюдение на охраната на хотела. За децата е обособен кът с няколко катушки под опашката на вертолета.

Допълнителни съоръжения и услуги:

Чадъри и шезлонги се предлагат на туристите от концесионера на плажа срещу заплащане.
Трансфери от и до летищата в Бургас и Варна.
Организиране на екскурзии по суша и море до атрактивни туристически дестинации, коли под наем, сафари с джипове, разходка с яхта по черноморското крайбрежие.
Билети и транспорт за аквапарк в Несебър.
По плажната ивица се предлагат всякакви морски забавления - водни колела, лодки, джет, моторници – теглещи водни съоръжения и др.
Пред хотела се намира централния 50 метров бетонов кей /буна/ , на който е разрешен риболова по всяко време и сезон.
Добрите риболовци имат възможност да ползват собствени плавателни съдове.

Билети и транспорт за аквапарка в Несебър

Организиране на екскурзии по суша и море до атрактивни туристически дестинации

Трансфери от и до летищата в Бургас и Варна

Създал  Ганчо Петров

.org/licenses/by/3.0/