За TravelBG.info и Ганчо Петров

Казвам се Ганчо Петров и съм мобилен туристически агент и консултант за "Караджъ Турс Интернешънъл" - едно от най-утвърдените имена в туристическия бранш.
Ще дойда при Вас в най-удобното за Вас време, ако планирате екскурзия, почивка, семейна ваканция, самолетен билет, наемане на стая в хотел или кола под наем.
Ще Ви помогна при избора на най-подходящата оферта за вашето пътуване независимо от повода - меден месец, годишнина, семейно събиране, фирмена командировка.
Ще ви съдействам при подготовката на документите.
Ще Ви запозная с всички детайли на пътуването.
Заплащането на Вашето пътуване ще стане по банков път, в каса на EasyPay, на банкомат, чрез системата на Epay.BG, с кредитна или дебитна карта (за някои от предлаганите продукти).
Ползвайки услугите ми ще спестите време в лутане из резервационни туристически сайтове; ще избегнете разочарованията от провалена почивка или екскурзия при нeправилен избор на хотел; няма бъдете изненадани в последния момент от скрити такси при резервации и издаване на билети.

Можете да заявите по телефон или и-мейл желаната туристическа услуга и да посочите удобен за Вас ден, час и място за среща с мен. В уговореното време ще Ви окажа пълно съдействие: 0878 676 973 boss@travelbg.info TravelBg.info